Geen producten (0)
Geen producten (0)
Vele uitvoeringen
Hoekprofiel 40 x 20 x 2 mm
 

Plissedeur hoekprofiel aluminium 40 x 20 x 2 mm - vele uitvoeringen

€ 15,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 a 3 werkdagen
Omschrijving

Hoekprofiel plissedeuren - meerdere lengtes en kleuren

Hoekprofielen (aluminium) worden gebruikt om plissedeuren te monteren. Een plissedeur moet alijd kunnen afsluiten en in sommige situates is daar een hoekprofiel voor benodigd. Deze hoekprofielen worden gebruikt wanneer een plissedeur op de dag gemonteerd wordt. Hoekprofielen voor montage van hordeuren zijn leverbaar in verschillende lengtes en kleuren. De afmetingen van deze profielen zijn 40 x 20 x 2 mm. Ook andere afmetingen op aanvraag leverbaar. 

Diverse kleuren en afmetingen aluminium hoekprofielen

De hoekprofielen worden aangeboden in de maten 100 cm, 200 cm en 300 cm. Andere maten zijn in overleg ook leverbaar. Let op, wij kunnen tot 200 cm verzenden met de reguliere postdienst, langer kan worden afgehaald of verzonden met speciaal vervoer in overleg. De beschikbare kleuren voor de hoekprofielen zijn Wit 9010, Creme 9001 en Antraciet 7016. Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. 

Hoekprofiel voor plissedeur kopen

Heeft u een hoekprofiel nodig zodat uw plissedeur goed gemonteerd kan worden? Selecteer de juiste lengte en kleur en bestel deze eenvoudig via de webshop. Normaal gesproken zal binnen enkele dagen al geleverd worden indien niet langer dan 200 cm. Langer dan 200 cm nodig? Neem even contact op en we vinden een oplossing. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.